Нема фантомских гласача! Ана Брнабић раскринкала Шолакову телевизију: Опозиција спрема алиби за фијаско на изборима

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2023, 17:21

Нема фантомских гласача! Ана Брнабић раскринкала Шолакову телевизију: Опозиција спрема алиби за фијаско на изборима

Тајкунска фабрика лажи не планира да стане. Фото: Танјуг/Раде Прелић Премијерка Србије Ана Брнабић раскринкала је на Твитеру тајкунске медије који, иако је доказано да је реч о најстрашнијој лажи, форсирају причу о такозваним фантомским бирачима.
Она је поделила писање тајкунског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Н1 који је пренео да су Ниш преплавили позиви за гласање фантомских бирача. Да је нешто озбиљно труло у Шолаковој фабрици лажи, сведочи и фотографија коју је објавила овај телевизија из Луксембурга, а на коме се види да је листић из 2022. године
Sramotna kampanja opozicije i Šolakovih medija se nastavlja, bez obzira što su neki i sami priznali da nema fantomskih glasača i da je promena u biračkom spisku na nivou statističke greške (0,8%). Kao dokaz, nude listić iz 2022?!? Priprema haosa na dan izbora, jer znaju da gube. pic.twitter.com/kBlIhZNqHe
— Ana Brnabic (@anabrnabic) December 12, 2023

– Срамотна кампања опозиције и Шолакових медија се наставља, без обзира што су неки и сами признали да нема фантомских гласача и да је промена у бирачком списку на нивоу статистичке грешке (0,8%). Као доказ, нуде листић из 2022?!? Припрема хаоса на дан избора, јер знају да губе – написала је Брнабићева.
Hteo da gradi van propisa: Lažni ekolog Ćuta je pre voleo Vučića, ovako je protekao njihov susret posle kog je zamrzeo predsednika (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нема фантомских гласача! Ана Брнабић раскринкала Шолакову телевизију: Опозиција спрема алиби за фијаско на изборима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.