Ватерполисти Радничког и Партизана изборили „мајсторице“ против Звезде и НБГД

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 14:32

Ватерполисти Радничког и Партизана изборили „мајсторице“ против Звезде и НБГД

Ватерполисти Радничког из Крагујевца савладали су Црвену звезду 9:8 (2:1, 3:1, 4:4, 0:2) и изједначили на 1:1 у полуфиналној серији плеј-офа Суперлиге Србије. Фото: КВК Раднички/ IGOR LAZAREVIĆ Најефикаснији у победничком тиму били су Богдан Гавриловић и Вук Драшковић са по три гола, док је у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << екипи Звезде Марко Радовић постигао пет.
Истовремено, на Бањици Партизан је савладао Нови Београд 12:10 (2:2, 3:4, 4:2, 3:2) и такође изборио „мајсторицу“.
Душан Тртовић и Петар Смиљевић постигли су по три гола за Партизан, док је троструки стрелац за Нови Београд био Алваро Гранадос.
Одлучујући мечеви на програму су у среду у Београду.
Šta o uređenju Šodroša kažu oni koji svaki dan provode tamo? Kajak kanu klub „Liman“ već decenijama uči Novosađane da plove Dunavom (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Радничког и Партизана изборили „мајсторице“ против Звезде и НБГД се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.