Sa Plejbojeve naslovnice, Pamela Anderson stigla u Kremlj

Izvor: Press, 07.Dec.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Plejbojeve naslovnice, Pamela Anderson stigla u Kremlj

Nakon poziranja za naslovnicu poslednjeg erotskog broja "Plejboja", američka glumica Pamela Anderson odletela je za Moskvu gde je danas razgovarala u Kremlju sa ruskim zvaničnicima o zaštiti divljih životinja.
          Tokom susreta sa Sergejom Ivanovim, šefom administracije ruskog predsednika Vladimira Putina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji su ispratile televizijske kamere, Anderson je izrazila svoju zabrinutost zbog sudbine ruskih foka i velikog broja akvaparkova u kojima se beluge, orke i delfini drže u zatočeništvu. 
U svom uvodnom govoru, Ivanov je pohvalio nekadašnju zvezdu popularne TV serije "Čuvari plaže" što mu je ukazana prilika da razgovara o zaštiti životina "u društvu tako lepe žene". 
Ovo nije prvi susret američke glumice i ruskog zvaničnika: njih dvoje su razgovarali o ruskom biodiverzitetu i u okviru Ekonomskog foruma, prošlog septembra u Vladivostoku. 
Kako prenosi AFP, Anderson je poznata po svojim smelim metodama senzibilizacije javnosti za problem zaštite divljih životinja, kao što je poziranje u "Evinom kostimu" u znak protesta protiv industrije krzna. 
Pogledaj vesti o: Playboy,   Moskva

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sa Plejbojeve naslovnice Pamela Anderson stigla u Kremlj

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2015

MOSKVA - Nakon poziranja za naslovnicu posljednjeg erotskog broja "Plejboja", američka glumica Pamela Anderson odletjela je za Moskvu gdje je danas razgovarala u Kremlju sa ruskim zvaničnicima o zaštiti divljih životinja...Tokom susreta sa Sergejom Ivanovim, šefom administracije ruskog predsjednika...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.