Bez blama skinula grudnjak i bacila ga na poznatog repera: Nije ni slutila da će se obogatiti VIDEO

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 18:59

Bez blama skinula grudnjak i bacila ga na poznatog repera: Nije ni slutila da će se obogatiti VIDEO

Veronika Koreja tokom Drejkovog nastupa u Medison skver gardenu skinula je brus sa sebe i bacila ga na poznatog repera, nakon čega su je pozvali agenti Plejboja da postane njihova zečica, piše Dejli star.

Naime, Veronika je tokom nastupa bez imalo blama skinula svoj brus i bacila ga na poznatog repera u nameri da privuče njegovu pažnju.

Sudeći po Drejkovoj reakciji, u tome je uspela, jer je reper prekinuo svoj nastup, te zamolio fanove da nađu ženu sa bujnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poprsjem čiji je grudnjak.

Ipak, iako je želeo da vidi ko je žena sa bujnim poprsjem, niko nije primetio Veroniku u publici, čak je druga devojka lagala da je u pitanju njen grudnjak.

"To sam ja!", vikala je Veronika, ali je niko nije primetio. "Ja sam. Bacila sam ga, a Drejk ga je podigao i rekao: 'Nađi ovu devojku sa velikim grudima odmah', rekla je Veronika u drugom video-snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.