Pivo zatvorilo auto-put u Australiji (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pivo zatvorilo auto-put u Australiji (VIDEO)

Kamion koji je prevozio konzerve pivo prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.

Sve se odigralo u utorak, na oko 300 kilometara severno od Sidneja, a na hiljade konzervi piva "Viktorija biter" prekrile su put.

Kako prenosi Rojters, vozač kamiona nije povređen.

Saobraćaj je bio obustavljen sat i po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok put nije raščišćena, a jedna traka je bila zatvorena čak sedam sati.

Vozač (24) nije bio pod uticajem droge ili alkohola i policija veruje da je umor uzrok nesreća.

"Viktorija Biter", poznatije samo kao VB, jedno je od najprodavanijih piva u Australiji i snimci ove nesreće su brzo preplavili društvene mreže.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REKA PIVA NA AUTO-PUTU: Hiljade konzervi zatvorilo saobraćaj na nekoliko sati u Australiji! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Okt.2019

Kamion koji je prevozio konzerve piva prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.