Miroslav Ilić ne želi da čuje za vanbračnog sina: Neću da radim DNK!

Izvor: Svet plus, 24.Jun.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić ne želi da čuje za vanbračnog sina: Neću da radim DNK!

Nakon što je Miroslav Ilić u Pinkovim zvezdama javno isprozivao, Lepu Brenu i direktora Granda Sašu Popovića, da su se u mladosti "jahali", pevačica je rešila da uzvrati udarac progovorivši o Ilićevom vanbračnom sinu Devinu, o čemu detaljnije čitajte na ovom linku.

Međutim, Miroslav je odlučan u izjavi da nema vanbračno dete, te da su svi navodi na tu temu - izmišljotine: "Ne želim da komentarišem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svoju privatnost, ne želim da razglabam o tome jer sam do sada sve rekao što sam imao. To su izmištljotine te žene koja ime neki lični interes. Takve stvari se ne rešavaju preko novina, već za to postoje institucije", rekao je Miroslav i dodao da ne želi da radi DNK analizu, jer ne vidi nikakav razlog za to:

"Brena je još odavno rekla da je danas lako utvrditi ko je čije dete, ali ja ne vidim razlog da idem na DNK, niti mi pada na pamet da to radim zbog nekoga ko je psihopata",izjavio je Ilić za "Naše novine".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.