Evo zašto su na snimanju Pinkovih zvezdica SVI GLEDALI U MILANOVO MEDJUNOŽJE! (foto)

Izvor: Svet, 17.Okt.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto su na snimanju Pinkovih zvezdica SVI GLEDALI U MILANOVO MEDJUNOŽJE! (foto)

Danas je počelo snimanje četvrte sezone Pinkovih zvezdica. Najgledaniji porodični šou vraća se na male ekrane ovog petka, a kao što smo juče ekskluzivno otkrili, pop zvezda Milan Stanković ponovo je član žirija.

Milan je na snimanje došao u svom stilu, sa zakašnjenjem i prepoznatljivom stajlingu. Veliki pištolj za pojasom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bio je glavna tema, a vi nam na našoj stranici na Fejsbuku napišite šta mislite o Milanovom stajlingu.
SvetSvet, pink promo
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"NE MOŽEŠ TAKO DA PRIČAŠ SA MNOM" Milan Stanković se razbesneo pred novinarima pa se pravdao za svoj ispad (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 11:02

Pevač Milan Stanković će ove sezone biti deo žirija u takmičenju "Pinkove zvezdice". Juče je snimljena prva epizoda ovog šou programa, a ova mlada zvezda je kasnila čak sat vremena...Kada su ga novinari pitali zbog čega je to učinio, njegova reakcija je mnoge iznenadila. Kako se ponašao i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.