BIVŠI FARMER je OPERISAN pre nedelju dana, a muke su se nastavile po izlasku iz bolnice!

Izvor: Press, 08.Avg.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI FARMER je OPERISAN pre nedelju dana, a muke su se nastavile po izlasku iz bolnice!

Doktori su morali da dolaze i kod njega kući.
Foto: Instagram
Pinkova zvezda i učesnik "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu, Nemanja Maksimović, završio je pre nedelju dana u bolnici.
Njemu je puklo slepo crevo, pa je hitno operisan, ali se još nije potpuno oporavio i pevanju se vraća tek krajem ovog meseca.
- Na posao se vraćam tek 24. avgusta. Do tada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << našao zamene. Još mi nisu skinuli konce, jer rana nije skroz zarasla, pa su morali da odlože - rekao je pevač.
A post shared by Nemanja Maksimovic (@maksa.nemanja) on May 30, 2017 at 9:01am PDT

Iako je pre tri dana pušten iz bolnice u Valjevu, tu nije bioo kraj njegovim mukama.
- Pušten sam iz bolnice pre tri dana, ali sam imao problem, nije htela da mi spadne temperatura, pa su doktori morali da dolaze kod mene kući - ispričao je pevač, kojem je sad samo stalo da čeka da mu se organizam oporavi.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Farma

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.