Izvor: Blic, 08.Dec.2023, 14:33

Sutra isplata novembarskih penzija za ovu kategoriju korisnika! Evo i kojim penzionerima novac stiže u ponedeljak

Isplata novembarskih penzija za korisnike iz kategorije zaposlenih koji primanja dobijaju preko tekućih računa, počeće sutra, a za one koji penzije primaju na kućnim adresama ili ih podižu na poštanskim šalterima u ponedeljak, 11. decembra, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SJAJNA VEST ZA NAJSTARIJU POPULACIJU! Sutra kreće isplata novembarskih penzija, evo kome prvo leže novac na račun!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023

Lepe vesti stižu iz PIO fonda..Isplata novembarskih penzija za korisnike iz kategorije zaposlenih koji primanja dobijaju preko tekućih računa, počeće sutra, a za one koji penzije primaju na kućnim adresama ili ih podižu na poštanskim šalterima u ponedeljak, 11. decembra, objavio je Republički...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.