SJAJNA VEST ZA NAJSTARIJU POPULACIJU! Sutra kreće isplata novembarskih penzija, evo kome prvo leže novac na račun!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 17:22

SJAJNA VEST ZA NAJSTARIJU POPULACIJU! Sutra kreće isplata novembarskih penzija, evo kome prvo leže novac na račun!

Lepe vesti stižu iz PIO fonda

Isplata novembarskih penzija za korisnike iz kategorije zaposlenih koji primanja dobijaju preko tekućih računa, počeće sutra, a za one koji penzije primaju na kućnim adresama ili ih podižu na poštanskim šalterima u ponedeljak, 11. decembra, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Reč je o najbrojnijoj penzionerskoj kategoriji, koja čini oko 85 odsto od ukupnog broja penzionera. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Njihova primanja su i najveća, pa je prema podacima za septembar koji je poslednji statistički obrađen, prosečna penzija za ovu kategoriju iznosila 40.081 dinar, što je za oko 2.100 dinara više od ukupnog proseka svih penzionera, za oko 4.500 više od proseka samostalaca i za skoro 24.000 više od proseka poljoprivrednih penzionera, čija je prosečna septembarska penzija iznosila 16.324 dinara.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sjajna vest za penzionere: Danas kreće isplata penzija, evo kome prvo leže novac na račun!

Izvor: 24sedam.rs, 09.Dec.2023, 10:38

Reč je o najbrojnijoj penzionerskoj kategoriji, koja čini oko 85 odsto od ukupnog broja penzionera

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.