Izvor: Blic, 23.Apr.2024, 12:40

Penzije će kasniti zbog praznika! PIO Fond objavio novi kalendar isplata: Evo koliko dana će penzioneri morati da sačekaju

PIO Fond objavio je detaljan kalendar isplate penzija za mesec april, i isplata penzija se zbog predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika pomera nekoliko dana kasnije. Praktično, za razliku od prethodnih meseci kada je isplata počinjala 2. i završavala 10. u mesecu, ovog maja će isplata početi 5 dana kasnije, 7. maja i završiće se 13. maja.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzije u maju će kasniti zbog praznika: Kada će biti isplate?

Izvor: Danas, 23.Apr.2024

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) objavio je novi kalendar isplata penzija, po kom se vidi da će penzije za april pristići kasnije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.