PayPal prestao da pruža svoje usluge u Rusiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Mar.2022, 18:13

PayPal prestao da pruža svoje usluge u Rusiji

Sankcijama i blokadama servisa na području Rusije uključio se i servis za plaćanje PayPal koji je danas prestao s radom, potvrđeno je iz ukrajinskog ministarstva za digitalni razvoj.

Ukrajinski ministar Mykhailo Fedorov jutros je objavio pismo koje je dobio od osnivača PayPala Dana Schulmana u kojem je je ova kompanija zauzela jasan stav da neće više pružati svoje usluge na području Rusije.

Sada je i zvanično. Paypal je ugasio svoju uslugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u Rusiji zbog agresije na Ukrajini. Hvala Paypal za podršku„, napisao je Fedorov.

U pismu koje je Schulman poslao ukrajinskim vlastima se navodi da podržavaju ukrajinski narod te da je gašenje usluge PayPal u Rusiji rezultat sankcija.

Iz PayPal-a su dodali da su svoje snage usmerili na donacije te da je preko njihovih servisa do sada donirano nekoliko miliona dolara pomoći.

Izvor: klix.ba
Pogledaj vesti o: Paypal Srbija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.