Vanredne nominacije u Parovima: Petoro učesnika se bori za opstanak, jedan napušta vilu noćas!

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2016, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredne nominacije u Parovima: Petoro učesnika se bori za opstanak, jedan napušta vilu noćas!

U rijalitiju Parovi, večeras su održane vanredne nominacije, a petoro učesnika bori se za opstanak u vili, od kojih će jedan zauvek napustiti luksuznu vilu i to kroz nekoliko sati.

Od strane produkcije Parova nominovani su Goran Todić Goga, vlogerka Luna i pevačica Simonida Aćević, dok su učesnici rijalitija nominovali Dejana Nestorovića i Atinu Ferari. Ko napušta vilu saznaćemo uskoro, jer će večeras jedan od njih petoro napustiti šou zauvek.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Evo ko je sinoć napustio Parove! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2016

Protekle večeri u rijalitiju Parovi održane su vanredne nominacije, tako da je jedan od učesnika napustio luksuznu vilu...Niame, protekle večeri bile su održane vanredne nominacije, nakon čega i izbacivanje. Nominovani su bili Dejan Nestorović, Atina Ferari, Goran Todić, Simonida Ačević i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.