Srbijom kruži gej novčanica od 1.000 dinara i narod je sada upao u moralnu dilemu

Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2022, 10:54

Srbijom kruži gej novčanica od 1.000 dinara i narod je sada upao u moralnu dilemu

Da li znate da u Srbiji postoje gej novčanice?
Poslednjih dana dešava se gotovo neobjašnjivi fenomen koji je dosegao određenu popularnost i na društvenim mrežama.
Reč je o novčanici na kojoj je ni manje ni više napisano: „Ovom novčanicom su se služile gej osobe. Ukoliko vam to smeta, dajte je nekom drugom.“
Nije najjasnije koji je kreativni um došao na ovu ideju, niti sa kojim ciljem osim propagiranja netrpeljivosti prema homoseksualcima, ali deo javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << već je imao prilike da svojim prstima dobrano ispipa i ima bliski kontakt sa gej novčanicom od 1.000 dinara.
Foto: Privatna arhiva Ovde se sada stvara vrlo zanimljiva moralna dilema, da li mrzitelji svega sa predznakom gej više vole pare ili svoja moralna načela?!
Ukoliko se zna da novčanice mogu da koriste i narkomani, ali i oni zaraženi HIV-om, hepatitisom, koronom i svim ostalim virusnim oboljenjima, možda bi jednostavno trebali da bojkotujemo novac i sve novčanice dajemo nekom drugom?
Ukoliko ste vegetarijanac, možda bi za vas prikladna poruka glasila: „Ovom novčanicom se služio vlasnik pečenjare u Mrčajevcima. Ukoliko vam to smeta, dajte je nekom drugom.“
Ili verzija: „Ovom novčanicom su se služili navijači Crvene zvezde. Ukoliko vam to smeta, dajte je nekom drugom.“
Možda i jesenji hit: „Ovom novčanicom su se služile nevakcinisane osobe. Ukoliko vam to smeta, dajte je nekom drugom.“
Zvuči vrlo moguće, zar ne!? Šalu na stranu, ovo se zaista dešava u našem društvu.
Novinari portala Nova.rs dobili su „dojavu“ da je jedna Beograđanka uredno podizala pare sa bankomata kada je pred nju „iskočila“ obeležena novčanica. Prema njenim rečima, nije samo ova hiljadarka došla u sudar sa diskriminacijom.
„Najnormalnije sam dizala novac i videla ovu novčanicu. Čujem i da su je videli i drugi, a ima i onih od 50 dinara sa istom porukom.“
Da li biste vi iskoristili ili prosledili ovu novčanicu?
Boško Obradović kaže da gejevi šire majmunske boginje i traži 100-godišnju zabranu gej parade

Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.