Marija Šerifović isprozivala Karleušu zbog gej parade

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović isprozivala Karleušu zbog gej parade

Pevačice Marija Šerifović i Jelena Karleuša su dobre prijateljice, ali ovoga puta Marija je uputila veliku zamerku Karleuši, i to zbog Prajda.

Ovogodišnja kuma, odnosno osoba koja je otvorila "Paradu ponosa" je bila Jelena Karleuša Tošić, a Šerifovićeva je za "Blic" otkrila da nije zadovoljna kako je parada protekla i kako je kuma to ispratila...

- Volela bih, da ako ti ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << već imaju potrebu da šetaju, beogradski Prajd počne da liči na evropski. Mene niko nije zvao, ali ja bih to finansirala ako treba. Verovatno se kuma ove godine nije otvorila koliko treba - rekla je Marija kroz smeh i dodala:

- Ako treba, otvoriću se ja za sledeću, pa da naš Prajd zaliči na evropski - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Marija Šerifović prozvala Karleušu zbog GEJ PARADE: Evo šta joj je zamerila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 09:57

Nije dovoljno....Pevačice Marija Šerifović i Jelena Karleuša su dobre prijateljice, ali ovoga puta Marija je uputila veliku zamerku Karleuši, i to zbog Prajda...PLJUVAO NAS, A SADA DOLAZI U SRBIJU DA ŽIVI! Evo kakav stan u Beogradu kupuje Dino Merlin!..Ovogodišnja kuma, odnosno osoba koja je otvorila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.