OSMOMARTOVSKI BAZARI NA PIJACAMA „STARI MERKATOR“ I „ZEMUN“

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:14

OSMOMARTOVSKI BAZARI NA PIJACAMA „STARI MERKATOR“ I „ZEMUN“

JKP „Beogradske pijace“ u petak, 8. marta, na dan Međunarodnog dana žena, i ove godine organizuje osmomartovske bazare. 

Na pijacama „Stari Merkator“ i „Zemun“, od 08 do 16 časova, dizajneri, zanatlije i male porodične radionice izložiće bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koji mogu biti idealan osmomartovski poklon. Ručno rađeni nakit od najraznovrsnijih materijala, dekorativne šolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << torbe, ešarpe, slike, ukrasne figure, prirodna kozmetika, ali i slatke poslastice mogu biti pravi izbor za sve dame.

Prigodan poklon za voljene osobe, kao znak pažnje može biti i cveće koga ima na gotovo svim beogradskim pijacama. U sastavu JKP „Beogradske pijace“ posluje i pijaca „Krnjača“ koja se nalazi na Zrenjaninskom putu. Ova najveća pijaca cveća tokom cele godine nudi bogat izbor saksijskog i rezanog cveća po pristupačnim cenama, kao i cvetni kutak na pijaci „Stari Merkator“.

JKP „Beogradske pijace“  - Tradicija i kvalitet
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.