Temerin: Uhapšeni maloletnici zbog nasilja

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temerin: Uhapšeni maloletnici zbog nasilja

Osmorica mladića, od kojih je samo jedan punoletan, uhapšeni su večeras zbog kršenja javnog reda i mira.

Novosadska policija uhapsila je večeras osmoricu mladih iz Novog Sada i Temerina od kojih su četvorica imala drvene palice, metalnu šipku, lanac, a uz to plakat sa obeležjem "Obraza" i zastavu Srbije.

Pritvor zbog pretnji Tadiću

Osma "beretka" se predala

Uhapšen zbog nasilja u porodici

Kako se navodi u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, samo je jedan od osmorice punoletan. On je medju četvoricom koji su imali palice i druge predmete.

Sudiji za prekršaje biće privedeno svih osam uhapšenih - zbog kršenja javnog reda i mira, a četvorica kod kojih su nadjene palice, lanci i ostalo - zbog kršenja Zakona o oružju i municiji.

Policija je pojačala kontrolu u Temerinu da bi predupredila incidente. Poslednjih nedelja je u tom mestu bilo tuča srednjoškolaca različitih nacionalnosti.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.