Obraz i Naši sprečeni da odu u Bratunac

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jul.2011, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Obraz" i "Naši" sprečeni da odu u Bratunac

/vesti online/ Policija u Srbiji sprečila je danas predstavnike pokreta "Naši" i "Obraz" da pređu u Republiku Srpsku i prisustvuju komemoraciji poginulim i ubijenim Srbima u Bratuncu, potvrdio je predsednik Pokreta "Naši" Ivan Ivanović.

Država dala zabranu za izlazak iz zemlje

Ivanović je naveo da su policajci na graničnom prelazu u Loznici zaustavili automobil u kome su se nalazila četvorica članova Pokreta "Naši", odveli ih u kućice i detaljno pretresli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << /> On je rekao Srni da ih je policija, pošto je utvrdila da su njihova lična dokumenta i dokumentacija automobila ispravni, obavestila da ih, ipak, ne mogu propustiti zbog naređenja iz Vlade Srbije kojim im se zabranjuje da napuste zemlju.
Kako kaže, od policije su tražili da vide dokument kojim im se zabranjuje izlazak iz zemlje, ali je odgovoreno da ga nemaju, već da su dobili naređenje da niko od aktivista Pokreta, po imenima koja su dobili, ne sme da pređe granicu.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbija"Obraz"bratunacpomen zrtvama"Naši"spreceni da odu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.