Anđelina Džoli: Povredila sam se snimajući Salt, ostao mi je ožiljak na licu

Izvor: S media, 24.Jul.2010, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli: Povredila sam se snimajući "Salt", ostao mi je ožiljak na licu

Holivudska glumica Anđelina Džoli otkrila je da se povredila tokom snimanja svog novog filma "Salt", te da joj od te nezgode ostao manji ožiljak na licu.

Slavna glumica u špijunskom trileru "Salt" tumači lik Evelin Salt, agenta CIA-e čija će se odanost zemlji naći na ispitu kada bude optužena za špijunažu u korist Rusije. Agent Salt tada kreće u borbu kako bi očistila svoj obraz i dokazala vernost zemlji, a da bi u tome uspela koristi sve svoje veštine i iskustva stečena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << radeći kao tajni agent. Pred njom je težak zadatak, mora izbeći hapšenje, zaštititi supruga i biti korak ispred svojih kolega iz CIA-e.

Snimajući upravo jednu scenu iz tog filma prelepa glumica se povredila. Naime, ona je trebala da skoči s nadvožnjaka na kamion, međutim puška oko njenog vrata je bila preteška, izgubila je kontrolu i pala te se posekla po licu.

"Pala sam i posekla se. Ostao mi je mali ožiljak na licu", rekla je majka šestoro dece, dodajući kako pad nije bio toliko strašan već se uplašila jer je u jednom trenutku pomislila da je izgubila sluh.

"Ništa nisam čula, mislila sam da sam imala potres mozga, ali sam kasnije shvatila da imam slušalice i da je to zbog toga", kroz smeh je rekla ambasadorka dobre volje publici na festivalu "Comic-Con" u San Diegu, prenose strani mediji.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/QZ40WlshNwU?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerQZ40WlshNwU", "ytplayerQZ40WlshNwU", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

No, uprkos povredi glumica je zadovoljna radom na novom filmu.

"Rad na ovom filmu je bio lep izazov jer smo morali da radimo daleko napornije i teže kako bismo uverili publiku da su sve te stvari prikazane u filmu moguće. Mislim da su majstorije koje smo pokazali u ovom filmu daleko bolje nego u drugim akcionim filmovima koje sam snimala", istakla je glumica.

Inače, film "Salt" se počeo prikazivati 19. jula u američkim bioskopima. Izvor: Sarajevo-x.com

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Andželini Žoli ostao ožiljak nakon incidenta na snimanju

Izvor: Blic, 24.Jul.2010

Holivudska glumica Andželina Žoli otkrila je da je tokom snimanja filma "Salt" bila povređena i da joj je od incidenta ostao ožiljak, prenosi "Telegraf"...Glumica je u novom špijunskom trileru sama izvodila kaskaderske scene...Uloga je zahtevala da Žolijeva (35) preskoči autoputa, pređe preko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.