Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2022, 22:53

Za ova 3 znaka kraj zime označiće novi početak života, a naznake su već tu

Ako ste čekali da se zvezde poklope, dani do 17. februara su savršeni za vas! Tokom ovog vremena, kosmos će biti prepun mogućnosti, pomažući nam da postignemo neke od naših najdragocenijih ciljeva.
Mars, planeta pokreta i ambicija, će nam pomoći formiranjem nekih zvezdanih veza sa drugim planetama na nebu. Budite otvoreni za promene—i dozvolite da vas univerzum iznenadi na neverovatne načine.
16. februara, na nebu je Pun Mesec u Lavu. Kada je reč o romantici i kreativnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ova lunacija je ono od čega se sastoje snovi.
Kosmički ljubavnici, Venera i Mars, biće savršeno usklađeni, što će najverovatnije doneti moćne kulminacije u romantičnim vezama.
Najzad, 18. februara, sjajno Sunce ulazi u Ribe. Ove godine, sezona Riba će biti jedno od najlepših i najmagičnijih perioda u 2022.
Dakle, obrišite prašinu sa svoje table sa vizijama – vreme je da počnete da pretvarate te snove u stvarnost!
Bik Ovaj period za Bikove je prepun izazova, a najveći od njih je biti strpljiv. Sačekajte malo. Usporite. Ne mogu se sve elje ispuniti odjednom. Ne nasedajte na ‘povoljne prilike za laku zaradu’ jer one to nisu. Pazite da ne budete prevareni.
Sve će biti u redu sa vama samo ako ne popustite svojoj želji za brzim uspehom, ma o čemu se radilo: ljubavi, novcu…
Ukoliko ne upadnete u tu klopku, nećete imati nikakvih problema u ovom periodu.
Budite strateg, planirajte malo bolje i dugoročnije, i to će se na kraju krajeva isplatiti. Istrajte, Bikovi. Ukoliko u tome uspete, pre kraja zime vas očekuje uspeh, a sva vrata će se za vas otvoriti, o čemu god maštali bićete u prilici da ostvarite.
Lav Lavovi se tokom ovog perioda mogu malkice i opustiti. Više ne moraju da budu neopisivo dobri stratezi i planeri. Mogu se prepustiti struji koja će ih voditi kroz ovaj period života, i bez grča postići svoje ciljeve, jer, zvezde su im naklonjene.
Iako mnogi Lavovi u ovom periodu nisu neki romantičsri, partner će ih obradovati i iznenaditi. Ipak, važniji im je poslovni uspeh koji neće izostati, a najvažnija prijateljska podrška koja će izdominirati.
Krajem zime moguće su neke nepredviđene situacije iz kojih ćete izaći kao pobednik i ostvariti i te kako dobre benefite. Takođe, u istom periodu svemir vam je naklonjen pa ćete blistati i na poslovnom planu i zaraditi mnogo više nego što ste na početku ovog perioda očekivali.
Devica Benefite svojih napora, griže savesti, muke i truda Device će videti tek krajem zime,mada i do tada neće znati kud će od posla. Mnogi susreti dovešće do bolje poslovne komunikacije i povezivanja koje će biti od koristi i u kasnijem periodu.
Preveliku nervozu device inače smiruju radom, a ovog puta to će se i isplatiti na kraju. Osim poslovne, i lična, intimna komunikacija doneće vam smirenje i harmoniju, samo ukoliko budete imali hrabrosti da je započnete. Zapamtite, kompromis znači mudrost.
Zahvaljujući timskom radu i društvu do kraja zime ostvarićete sve što ste želeli, samo ako se prepustite malo i drugima da vas vode ka tom cilju. Imate mnogo dobrih osobina i dozvolite im da isplivaju na površinu u grupnim naporima na putu ka uspehu. Tek tada ćete biti spremni za promene.
Od Riba do Device: 4 znaka Zodijaka koji su najsrećniji u ljubavi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.