Izvor: Luftika.rs, 30.Nov.2021, 20:44

Vučić se konsultovao sa pravnicima, “čini mu se” da će potpisati Zakon o eksproprijaciji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je Zakon o eksproprijaciji.
Na pitanje da li se konsultovao sa pravnicima, on je rekao “da mu se čini da će ga potpisati”.
– Tražio sam mišljenje pravnih savetnika i tražiću ih još… Meni se čini da ću da potpišem, ali još nisam siguran… Mislite da se nečega plašim? Postoje ljudi kojima nema načina da pretite, jer se ničega ne plaše. Sem Boga i suda istorije. Baš me briga za demonstrante. Račune polažem narodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na izborima… Ulici neću da podilazim – naveo je Vučić, prenosi B92.
Govoreći o demonstracijama, predsednik je istakao da je proverio da je javno mnjenje “veoma loše reagovalo” na blokade puteva i demonstracije za vikend.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Ponovio je da nijedan zakon nema veze sa Rio Tintom. On je takođe, podsetio, da je pređašnja vlast potpisala ugovore sa Rio Tintom.
Vulin: Protesti nemaju veze sa ekologijom, policija će primeniti silu

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Predsednik: Nisam potpisao zakon o eksproprijaciji, proučavamo potpunu ustavnost

Izvor: N1 televizija, 01.Dec.2021, 19:53

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da nije potpisao zakon o eksproprijaciji i da i dalje "proučavaju njegovu potpunu ustavnost", dok je, kako kaže, Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi u skladu sa Ustavom i preporukama Venecijanske komisije. Ali je rekao i da mu se i dalje "čini da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.