Izvor: Radio 021, 25.Okt.2020, 13:56

Vučić: Sa Gordanom Čomić se nikada ni u čemu nisam slagao, može da pomogne sa proevropskim iskustvom

Predsednik Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da predlog za sastav Vlade Srbije nije usvojen jednoglasno na sednici Predsedništva SNS.

On je rekao da su bila dva glasa protiv i jedan uzdržan.

Prema njegovim rečima, u više ministarstava izvršena je promena i nema ministara koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << po osam godina na njihovom čelu.

"Menjali smo ponovo rudarstvo i energetiku, odbranu, MUP. Nije Ministarstvo odbrane utešna nagrada, već posle kojeg sam ja postao predsednik vlade i države, pa su mi smešne te priče. Trudio sam se da sagledam ko je kako radio. Ne gledamo samo poslednja tri ili šest meseci, već četiri godina, kao i šta ko može da uradi u budućnosti", rekao je.

Vučić je naveo da su na njegovo insistiranje u vladi dve žene izuzetne energije koje ne dolaze direktno iz vrha SNS, te  da je Anđelka Atanasković osoba koja dolazi direktno iz privrede.

Što se tiče Gordane Čomić, izjavio je da se nikada ni u čemu nisu slagali.

"Razgovarao sam prvo sa Anom, pa sa Čomić, da li može da pomogne sa svojim proevropskim iskustvom", rekao je Vučić.

Dodao je da će Bratislav Gašić ostati na mestu direktora Bezbednosno-informativne agencije i da o tome nije ni raspravljano, kao i da će novi generalni sekretar predsednika biti dosadašnja direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović, čiju će kancelariju kroz ministarstvo preuzeti Gordana Čomić.

Autor: FoNet, Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Da li vi to mene ne računate? Slušajte me dobro" VIDEO

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 09:41

Beograd -- Problem je što svi misle da je Skupština tamo neko mesto za penzionere, izjavio za TV Prvu novi predsednik parlamenta Ivica Dačić...Predsednik Skupštine je druga po snazi funkcija u državi jer Skupštinu, kao i predsednika bira narod, objasnio je lider SPS i dodao da to ne kaže zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.