Izvor: Radio 021, 20.Jan.2020, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Neću tužiti Vesnu Pešić zbog tvita

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće tužiti po privatnoj tužbi Vesnu Pešić zbog nedavnog tvita navodeći da se "nije ni najmanje uznemirio i da mogu da mu stavljaju cevi kako hoće", kao i da će opozicija biti zaštićena kao "beli medvedi".

"Danas čitava hajka u mnogim dnevnim novinama o tome da je sramota jer će je neko progoniti. Niko je ne progoni i niko ne radi ništa i niko neće ni da reaguje, ja je neću čak tužiti ni po privatnoj tužbi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << , rekao je Vučić, novinarima u Davosu.

On je u upitao šta bi se desilo da je neko blizak Srpskoj naprednoj stranci izjavio kakav je bio tvit Pešić, navodeći ironično da je "ona nešto lepo htela da mu poruči a ne da mu preti".

"Kako je rekao onaj stručnjak Milan Antonijević, zaslužuju priznanje. Oni svi zaslužuju priznanje, svaki put kad mi pomenu cev u glavu, svaki put kad pomenu da su samo mrtvi Vučići dobri Vučići oni uvek zaslužuju priznanje od objektivnog nevladinog sektora", rekao je Vučić.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.