Izvor: Radio 021, 24.Feb.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: Opozicija osuđena na propast, jer su zajedno nedićevci, ljotićevci i partizani

Direktorka "Službenog glasnika" Jelena Trivan ocenila je da je sadašnji opozicioni sastav osuđen na propast, jer, kako je rekla, "zajedno u koloni idu ljotićevci, nedićevci i partizani".

"Jaka vlada ne može opstati sa ljudima koji ne dele zajedničke stavove i vrednosti", rekla je Trivan za "Politiku" objašnjavajući zašto je kao potpredsednica DS uoči izbora 2012. godine rekla da nije za koaliciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << DS i SNS, jer naprednjaci nemaju demokratski kapacitet.

"U tom trenutku DS i SNS nisu delili zajedničku politku, ali je činjenica da danas SNS vodi politiku za koju se ja ideološki zalažem i tragično je da DS, kome sam pripadala, danas ne podržava dijalog sa Prištinom, ne podržava otvoreno i jasno put ka EU. Izvinite, ali ja bih izdala sebe kada bih podržavala one kojima je vrhunac političkih dometa da premijerku zovu Pantela", rekla je Trivan.

Upitana da prokomentariše to što su je nazivali preletačicom, Trivan kaže da je bila samo u jednoj stranci, ali da joj je jako zabavno što takvu vrstu kritika daju, kako kaže, "ljudi kojima ne možete da na dve kucane strane ispišete u kojim su sve strankama bili".

"Ne postoje trenutne zvezde opozicije ili članovi rukovodstva Saveza za Srbiju, slovima i brojevima nijedan, koji je bio samo u jednoj stranci. Preletač je dakle onaj koji radi za državu, a nije onaj koji svake godine menja stranku i izda svakoga. Pa, dobro...", zaključila je Trivan.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.