Izvor: Radio 021, 17.Avg.2020, 18:34

Smanjeno interesovanje za vaučere za letovanje u Srbiji

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je smanjeno interesovanje građana za vaučere za letovanje u Srbiji.

Ljajić je naveo da je u uslovima epidemije jedna od ideja, čiji je cilj da se spasi domaći turizam, bila podela dodatnih 400.000 vaučera za letovanje u Srbiji, pošto je 160.000 vaučera podeljeno tokom februara.

"Ideja od 400.000 vaučera se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << realizuje, ali ne na način na koji smo očekivali. Korona je uticala na dinamiku korištenja ovih vaučera i do danas je podeljeno oko 102.000 vaučera", rekao je Ljajić.

On je podsetio da su se ranije dominantno za vaučere javljali penzioneri, ali ih je epidemiološka situacija sada demotivisala. Prema njegovim rečima, sada se za vaučere javljaju zaposleni sa primanjima nižim od 70.000 dinara.

Ministar je rekao da svi koji žele da iskoriste vaučere mogu da se prijave do 20. novembra.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.