Izvor: Luftika.rs, 09.Jun.2020, 11:53

Republička izborna komisija odbila listu „Pokret Levijatan – živim za Srbiju“

Republička izborna komisija (RIK) odbila je da proglasi Izbornu listu „Pokret Levijatan – živim za Srbiju“, koju je za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisane za 21. jun, podnela grupa građana.
Grupa građana „Pokret Levijatan – živim za Srbiju“ predala je izbornu listu 5. juna, a rešenje je doneto na sednici od 9. juna, piše 021.
Članovi RIK doneli su zaključak da kao neblagovremene >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odbace 543 prigovora birača od 11. maja na Rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanih 4. marta.
5 najbanalnijih obećanja i izjava u predizbornoj kampanji

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Desničarski pokret "Levijatan" NE MOŽE NA IZBORE. "Iz igre" su ih IZBACILI RADIKALI, a Sergej Trifunović se ŠEGAČIO

Izvor: Blic, 09.Jun.2020

Republička izborna komisija (RIK) odbila je da proglasi izbornu listu "Pokret Levijatan - Živim za Srbiju", tako da ovaj desničarski pokret, čiji se članovi izdaju za zaštitnike životinja, ipak neće na birališa 21. juna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.