Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2021, 21:15

Posle obračuna sa pristalicama SNS u Šapcu povređena 2 mladića

Dvojica mladića završila su na pregledu u šabačkoj hitnoj pomoći nakon fizičkog obračuna sa pristalicama Srpske napredne stranke tokom mitinga te partije u Šapcu, javlja reporter N1 sa terena.
Do incidenta je došlo kada su dva mladića prišla okupljenim naprednjacima i sa njima ušli u raspravu.
Sukob se nije dogodio na samom skupu SNS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nego nešto dalje, niz jednu od centralnih ulica u Šapcu.
Srpska napredna stranka održala je protest ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, sa koga je zatražena „pravda“ za njihovog člana Dušana Prokića, koji je u subotu bio na bageru i sukobio se sa jednim od učesnika protesta Draganom Milovanovićem Crnim.
Milovanović je zbog toga priveden, a ranije danas je pušten da se brani sa slobode.
Opozicioni lideri su otkazali ranije najavljen skup u Šapcu da bi izbegli rizik od incidenata, i pozvali su pristalice da se ne približavaju skupu naprednjaka.
Dok “pristojna Srbija” jede sendviče narodu sleduju pesnice, motke i čekići

Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.