Izvor: Radio 021, 06.Maj.2021, 14:09

Morao da plati 200.000 zbog SMS poruka Dariji Kisić Tepavčević

Protiv Simona Simonovića, koga su pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili 21. marta po sletanju iz Norveške na aerodrom "Nikola Tesla", a zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević, odbačena je krivična prijava.

Kako saznaje Nova.rs, primenjen je takozvani oportunitet i Simonović je uplatio 200.000 dinara u humanitarne svrhe.

Simonović je uhapšen po sletanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Srbiju zbog toga što je prošle godine slao poruke Kisić Tepavčević, nakon čega ga je ona prijavila.

Između ostalog, on je ministarski slao poruke nakon što je saznao da je ona, navodno, slavila u jednom restoranu u Belvilu nakon čega joj je, izrevoltiran zbog toga što na televiziji konstantno apeluje na građane da poštuju mere, poslao SMS da treba da je bude sramota.

On je u tužilaštvu priznao krivicu za ovo delo.

Simonović je, prema sopstvenim rečima, pre izvesnog vremena saznao da su Kisić i ministar policije Aleksandar Vulin u restoranu u Belvilu pravili proslavu zatvorenog tipa, da su popili pića za nekoliko hiljada evra, što je njega iznerviralo, jer konstantno apeluju na građane zbog koronavirusa. On je tada od supruge uzeo broj Kisić Tepavčević, pošto je njegova žena svojevremeno bila njena asistentkinja na fakultetu i poslao joj sledeće poruke: 'Je l' lepo vino za 16.000 evra', 'Lažete narod', 'Obavestiću medije'".

Autor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRAVAO MINISTARKU, PA "POPIO " KAZNU: Stigla presuda za Simonovića - ceh 200.000

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021

Simonović je uplatio 200.000 dinara u humanitarne svrhe...Protiv Simona Simonovića, koga su pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili 21. marta po sletanju iz Norveške na aerodrom "Nikola Tesla", a zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kisić Tepavčević: Predlog o bolovanju u slučaju zaraze koronom nije diskriminatoran

Izvor: Danas, 07.Maj.2021, 11:23

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da smatra da predlog da se samo vakcinisanima protiv korona virusa u slučaju zaraze garantuje puna plata tokom bolovanja nije diskriminatoran, kako su ocenili pojedini mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.