EP: Uefa zamolila igrače da ne izvode decu na teren

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Uefa zamolila igrače da ne izvode decu na teren

Evropska fudbalska unija (Uefa) zamolila je danas igrače da ne izvode decu na teren posle utakmica Evropskog prvenstva.

Veliki broj dece u dresovima Velsa slavilo je sa svojim očevima plasman te reprezentacije u istorijsko polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj. Iznenađujući plasman Velsa među četiri najbolje selekcije na šampionatu i veliki broj male dece na terenu osnova je za dobru priču, ali u Uefi smatraju da to nije bezbedno.

Uefa je danas zamolila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << fudbalere da ne izvode članove porodice na teren posle sutrašnjeg polufinala Vels Portugal.

"Ovo je Evropsko prvenstvo, a ne porodična zabava. Stadion nije najsigurnije mesto za malu decu ako i navijači krenu da ulaze na teren. To je lepa slika, mi nismo 100 odsto protiv, ali moramo biti oprezni", rekao je direktor turnira Martin Kalen.

Polufinale između Velsa i Portugala igra se sutra od 21 čas u Lionu.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

UEFA: Igrači, ne izvodite decu na teren posle mečeva

Izvor: B92, 05.Jul.2016

Evropska fudbalska unija (UEFA) zamolila je igrače da ne izvode decu na teren posle utakmica Evropskog prvenstva...Veliki broj dece u dresovima Velsa slavilo je sa svojim očevima plasman 'Zmajeva' u istorijsko polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj...Iznenađujući plasman Velsa među četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.