Balša Božović podneo ostavku na mesto šefa beogradskog odbora DS

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balša Božović podneo ostavku na mesto šefa beogradskog odbora DS

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović podneo je ostavku na tu funkciju zbog rezultata DS-a na beogradskim izborima.

"Poraz DS-a na izborima za Skupštinu Beograda obavezuje nas u ime budućnosti DS-a da svako ponese deo odgovornosti. Kako je DS važniji od svakog pojedinca, a njena budućnost važna za politički život i demokratsku budućnost Srbije, smatram da je ovaj rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pred sve nas, stavio obavezu da učinimo sve kako bi se DS ponovo uzdigla i ostvarila svoju političku ulogu", naveo je Božović u pismu ostavke upućenom članovima DS.

Kako je rekao ponosan je na dosadašnju zajedničku političku borbu i rezultate i zahvaljuje se svima koji od te borbe nisu odustajali i sa kojima će nastaviti zajedno da se bori.

Demokratska stranka je na izborima u Beogradu osvojila 2,1 odsto glasova, što je najgori rezultat u prestonici u istoriji DS-a.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dragan Šutanovac podnosi OSTAVKU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2018, 08:36

Predsedništvo Demokratske stranke održaće danas zajedničku sednicu..Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac doneo je ličnu odluku da podnese ostavku zbog loših rezultata koje je koalicija koju je predvodio DS ostvarila na izborima u Beogradu, saznaje se iz dobro obaveštenih opozicionih izvora...Pročitajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.