Izvor: Glas javnosti, 03.Apr.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDPS: Prljava kampanja protiv Ljajića

BEOGRAD - Socijaldemokratska partija Srbije zatražila je juče od nadležnih državnih organa da se utvrdi ko je autor falsifikovanog letka koji je juče ubačen u poštanske sandučiće građana u Aranđelovcu.

Na spornom letku upućen je poziv građanima muslimanske veroispovesti u Aranđelovcu da glasaju za SDPS, kako bi u tom gradu bila izgrađena džamija i osnovana nova medresa.

- S jedne strane, ovde se radi o očiglednom falsifikatu, a s druge strane je jasno da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u pitanju govor mržnje izazvan narastajućim uticajem i snagom SDPS. Očigledno da je posle lokalnih izbora u Negotinu umnožen broj političkih protivnika naše stranke, koji ne biraju sredstva da nas sputaju - istakao je član Glavnog odbora SDPS Zoran Dragišić.

Nije tu nista falsificirano sve je to istina samo Ljajic jos nece da je obznani, ali i to ce doci na red. Ljajica ne treba niko gaditi i kuditi on je to sam ucinio jer je jedini muskliman na prostoru bivse Jugoslavije koji je poslao u tamnicu najvece srpske junake i vojskovodje i sa tim se ponosi. Pitam se ima li neko u srbiji ko to ne zna, ja mislim da nema ima samo onih koji to nece da znaju.

e stvarno ne znam korisnijeg politicara poslednjih godina u Srbiji. I da njega blate po nacionalnoj osnovi je stvarno maloumno. Pa ako smo Srbi, nije nam svraka popila mozak. Dosta je bre takvih patriota
Pogledaj vesti o: Nova socijaldemokratska stranka

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.