Bolja ideja od klasičnog kontrolnog meča: Vukovi i Panteri održali zajednički trening

Izvor: Blic, 12.Mar.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolja ideja od klasičnog kontrolnog meča: Vukovi i Panteri održali zajednički trening

Uoči početka nove sezone američkog fudbala u Srbiji, na terenu sa veštačkom podlogom na Adi Ciganliji umesto klasičnog kontrolnog meča održano je nešto ne baš uobičajeno za sportke klubove: beogradski Vukovi i pančevački Panteri zajedno su odradili trening.

Vukovi, aktuelni šampioni Sport klub Superlige Srbije, i Panteri čiji je podmladak osvojio dva puta juniorsku titulu u poslednje tri godine, odradili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trening pod budnim okom dva stručna štaba, čija je saradnja bila primer i ostalim trenerima, ali i ostalim sportovima.

Nova sezona američkog fudbala u Srbiji počinje u subotu 16. marta utakmicom između beogradskih Plavih Zmajeva i Sinepleks Blu Devilsa iz Austrije, koja će biti odigrana u okviru CEFL Čelendž kupa. U okviru regionalne, CEFL lige, Vukovi 23. marta takođe na Adi u prvom kolu dočekuju zagrebačke "patriote".

Kada je reč o domaćoj sceni, branioci titule 31. marta u Beogradu igraju protiv najstarijeg srpskog kluba američkog fudbala, Legionara iz Sremske Mitrovice.

Povezane vesti: Vukovi doveli novog stratega, trenera sa NFL iskustvom Bruka za EFAF: Veprovi poraženi u finalu odigranom na livadi, kvoterbeku slomljena noga Divlji veprovi protiv Čačana za finale, a Vukovi protiv Pančevaca U Pančevu i Kraljevu počinje plej-of Superlige u američkom fudbalu Nezaustavljivi Kraljevčani eliminisali senzacionalnu Kikindu
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.