Moderna porodica: Maraja Keri sa bivšim suprugom i sadašnjim dečkom proslavila Noć veštica

Izvor: Blic, 03.Nov.2015, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderna porodica: Maraja Keri sa bivšim suprugom i sadašnjim dečkom proslavila Noć veštica

Iako se pevačica prošle godine razvela od glumca i voditelja Nika Konona, oni su rešili da Noć veštica provedu zajedno sa svojom decom, kako se njihovi blizanci ne bi osećali usamljeno zbog razvoda roditelja.

Oni koji nisu upućeni da Marija i Nik nisu više u braku, nikada ne bi rekli da su pevačica i glumac rastavljeni. Ovaj poznati par tokom maskenbala koji je organizovan povodom Noći veštica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije skidao osmeh sa lica i sa decom u naručju izgledali su kao srećna porodica.

Friendly exes alert! Mariah Carey's Halloween party brought the whole family together: https://t.co/jcbmMyhr8P pic.twitter.com/dJHPGgcTC1

Ono što je mnoge začudilo, maskenbalu je prisustvovao i novi dečko Maraje Keri, milijarder Džejms Parker, kome nije smetalo da bude u društvu pevačicinog bivšeg supruga.

Halloween Photo: @MariahCarey hosts Beverly Hills soirée with #JamesPacker (via @lovebscott). pic.twitter.com/kfqTE6OFAw

Maraja je izabrala kostim veštice, a sve vreme je u ruci držala zelenu, otrovnu jabuku, koja je u skladu sa kostimom. Pevačica se pobrinula da i njeni četvorogodišnji blizanci budu pod maskama. Marajin sin bio je preprušen u Betmena, a ćerka u roze kostimu je glumila devojku Betmena. Nik je odabrao da se nađe u ulozi zombija.

#festivehalloween #goodwitch ❤️ to @airbnb for a fabulous Halloween mansion. pic.twitter.com/YKpRbf2DOl

Podsetimo, nakon šest godina brana Maraja i Nik su se razveli. Nakon toga je pevačica započela vezu sa Parkerom. Maraja i Džejms su se zajedno prvi put pojavili na premijeri filma i tada su obelodanili vezu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.