Kim Kardašijan za Noć Veštica bez muža (FOTO)

Izvor: S media, 31.Okt.2011, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan za Noć Veštica bez muža (FOTO)

Kim Kardašijan izašla je maskirana u ludi provod za Noć veštica bez supruga Krisa Hamfrija.

Kim Kardašijan se u njujorškom klubu u subotu uveče na partiju za Noć veštica pojavila u izazovnoj uskoj zelenoj haljini i sa crvenom perikom kao Betmenova loša devojka Pojzen Ivi.

Na žurku je došla bez supruga košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Krisa Hamfrija, sa kojim je u braku tek nekoliko meseci.

Ovo je jedna od najpoželjnijih guza! (FOTO)

Kimin muž: Molim te ne ostavljaj me!

Kim Kardašijan i Kris Hamfris se razvode?

- Sutra putujem u Australiju pa sam u Njujorku sama večeras - rekla je Kim, pokušavši da odagna glasine o navodnim problemima u njenom braku.

- Pripremila sam Krisa za ovo, rekla sam mu šta god da radimo, uvek će biti glasina. Pre me je to strašno pogađalo, a sad uošte više i ne razmišljam o tome - rekla je Kim za People.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.