U Nišu postavljen punjač za električne automobile - prvi na javnom parkingu, peti u gradu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020, 17:46

U Nišu postavljen punjač za električne automobile - prvi na javnom parkingu, peti u gradu

Punjač srednje snage sa dva mesta za punjenje električnih automobila nalazi se na parkingu kod Doma zdravlja u Nišu, navode na gradskom sajtu, a reč je o donaciji beogradske firme. Ipak, iako su se pohvalili da je reč o prvom ovakvom punjaču u Nišu, prema mapi preduzeća MT Komex, u gradu ih već ima četiri.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu postavljen prvi javni punjač za električne automobile

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Okt.2020

Na parkingu „Goran Ostojić“ kod Doma zdravlja postavljen je prvi javni punjač srednje snage sa dve konekcije za automobile na električni pogon...„Niš se sada nalazi na evropskoj mapi i svi vlasnici automobila na električni pogon znaće gde mogu da napune svoje automobile“, rekla je gradonačelnica...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.