Radionica na temu mladih i seksualnosti u Oficirskom domu

Izvor: RadioCity.rs, 20.Okt.2020, 21:28

Radionica na temu mladih i seksualnosti u Oficirskom domu

Radionica "Seksualnost i mladi", organizuje se 22. oktobra od 17 časova, u Oficirskom domu. Cilj je podizanje svesti kod mladih u vezi sa polnom i rodnom ravnopravnošću, pozitivnim aspektom seksualnosti i srodnim temama iz ove oblasti.
,,Nova radionica ''Seksualnost i mladi'' koju organizuje EU info kutak u Nišu namenjena je mladima uzrasta od 15 do 20 godina, sa idejom da zajednički potražimo odgovore >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << na brojna pitanja koja se tiču pre svega pozitivnih aspekata seksualnosti, seksualnog zdravlja, polne i rodne ravnopravnosti, komunikacije u oblasti seksualnosti i razvijanja veština potrebnih za odgovorno seksualno ponašanje," najavili su iz organizacije. 
Radionica je deo serijala Stay tuned, u organizaciji EU info kutka, a tiče se mogućih pitanja koja muče savremenu porodcu.
 ,,Prepoznajući neke od jedinstvenih strahova i problema sa kojima se suočavaju savremene porodice, kao što su nedovoljno informacija i znanja o digitalnoj i fizičkoj sigurnosti, upotrebi droga, seksualnosti i nedostatku asertivne komunikacije, iskusni stručnjaci na seriji radionica koje organizuje EU info kutak rade na ovim temama kroz grupni rad sa polaznicima radionica," navode iz EU info kutka. 
Predavači na radionici su Ivana Vračkić, kognitivno-bihejvioralni psihoterapeut i Čedomir Šagrić, specijalsta socijalne medicine i supspecijalista zdravstvenog vaspitanja.
Prijavni formular možete pronaći OVDE.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.