Miting radikala u centru Niša (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Apr.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting radikala u centru Niša (VIDEO)

Srpska radikalna stranka održala je miting na centralnom gradskom trgu u Nišu. Okupljenim građanima obratio se lider radikala Vojislav Šešelj koji je rekao da se Srbija danas nalazi u veoma teškoj situaciji za šta je zaslužna aktuelna vlast.
Vojislav Šešelj, koji je došao u Niš nakon 15 godina, rekao je na pres konferenciji a zatim i na mitingu da vlast treba menjati i da je SNS izneverila građane. Srbija je u težoj situaciji nego što je bila pre dolaska SNS na vlast, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << smatra lider SRS Vojislav Šešelj.
Srpska radikalna stranka je, dodao je Šešelj, protiv Evropske unije pa građanima kao alternativu nudi integraciju sa Rusijom. Cilj stranke su, kako kaže, vanredni izbori ali i veći broj članova. Za sada se ne zna hoće li radikali izaći na lokalne izbore.

Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Šešelj: U Hag ne idem dobrovoljno, a vlast u Srbiji zrela za istoriju!

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Apr.2015

"Aktuelna vlast je uništila Srbiju i mora da ide u istoriju, a pojedinci će morati zakonski da odgovaraju", rekao je, između ostalog, Vojislav Šešelj na mitingu Srpske radikalne stranke, održanom danas u Nišu na Trgu kralja Milana...Obrativši se okupljenim članovima SRS-a i sipatizerima na poznatom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.