Dveri Niš: Nepoznati počinioci tokom noći skinuli i odneli table sa nazivom i logoom stranke

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Dec.2022, 14:48

Dveri Niš: Nepoznati počinioci tokom noći skinuli i odneli table sa nazivom i logoom stranke

Kancelarija narodnog poslanika, predsednika GrO Dveri Niš i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri prof. dr Tamare Milenković Kerković, u strogom centru Niša u ul. Svetozara Markovića br.24 po drugi put, od kada je u avgustu mesecu otvorena, napadnuta je od strane nepoznatih lica, piše u saopštenju DVERI NIŠ dostavljenom medijima.

Saopštenje prenosimo u celosti

Ovoga puta su skinute i odnete >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << table sa nazivom i logoom stranke sa fasade zgrade u kojoj se nalazi kancelarija Dveri Niš, kao i tabla sa fotografijama narodnih poslanika Boška Obradovića i Tamare Milenković Kerković, predsednika i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri. Za ovaj noćašnji napad su nepoznatim počiniocima bile neophodne i merdevine i alat što znači da nije moguće da su mogli to neprimećeno da urade u najprometnijem delu grada.

S obzirom da je ovo drugi put da je u roku od tri meseca od otvaranja kancelarije Dveri Niš i Narodnog poslanika izvršen napad, jasno je da se na ovaj način upućuje otvorena PRETNjA opozicionom radu Dveri Niš i narodnom poslaniku prof. dr Tamari Milenković Kerković zbog njenog opozicionog rada u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Kako je svaki Narodni poslanik predstavnik celokupnog naroda, ovaj napad predstavlja napad na suvereno telo nacije i mora biti najoštrije kažnjen. Ovakav čin nedopustiv je u bilo kojoj državi.

Zahtevamo od MUP-a i gradske vlasti da HITNO pronađu i kazne počinioce ovog krivičnog dela i obezbede Kancelariju narodnog poslanika i zaštite prostor parlamentarne stranke Dveri od napada na imovinu i bezbednost. Sekretar Gradske organizacije Dveri Niš koja je svakodnevno u kancelariji se nakon svih ovih ponovljenih napada na prostor stranke oseća nebezbedno i ugroženo.

Dveri Niš ovakvi i ponovljeni siledžijski napadi sigurno neće uplašiti i sprečiti u borbi protiv lokalne vlasti SNS-a, koja već deset godina nastavlja sa uništenjem urbanog, kulturnog i privrednog identiteta Grada i ekonomskim upropašćavanjem Nišlija. Ako neko misli da će na ovaj način da spreči rad Dveri Niš i narodnog poslanika Tamare Milenković Kerković u borbi za Niš, ozbiljno se varaju. Nastavićemo još žešće. Tek smo počeli.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kancelarija Dveri u Nišu napadnuta drugi put za tri meseca: Traže policijsko obezbeđenje i zaštitu

Izvor: Danas, 03.Dec.2022

Kancelarija narodne poslanice i potpredsednice Srpskog pokreta Dveri Tamare Milenković- Kerković, koja se nalazi u strogom centru Niša, napadnuta je drugi put od avgusta ove godine, kada je otvorena, saopštila je ta stranka.

Nastavak na Danas...

Ponovo napadnuta kancelarija narodnog poslanika i pokradena imovina Dveri Niš

Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2022

NIŠ..Kancelarija narodnog poslanika, predsednika GrO Dveri Niš i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri prof. dr Tamare Milenković Kerković, u strogom centru Niša u ul. Svetozara Markovića br.24 po drugi put , od kada je u avgustu mesecu otvorena, napadnuta je od strane nepoznatih lica, saopšteno...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.