Izvor: Blic, 10.Jul.2023, 11:35

Uroš je kupo stan na Vračaru i uspeo da spusti cenu za dobrih 15.000 evra, evo čega se uporno držao i koje CAKE je primenio u pregovorima

Nakon perioda "divljanja", cene nekretnina u Srbiji se lagano smiruju. Ipak, stanovi su i u tom slučaju za mnoge preskupi i nedostižni. Dobra vest je da cena koju je vlasnik stana koji se prodaje postavio, ne mora uvek da bude konačna. O ceni i te kako može da se pregovara, a postoje i konkretni saveti kako da pregovori ne izgledaju kao cenkanje na pijaci.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pročitajte kako je jedan naš sugrađanin uspeo da spusti cenu stana za čak 15 hiljada evra

Izvor: Kamatica.com, 10.Jul.2023

Nakon perioda divljanja, cene nekretnina u Srbiji se lagano smiruju, ali su one za mnoge i dalje preskupe. Dobra je vest da cena koju je vlasnik stana postavio na oglas, ne mora uvek da bude konačna..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.