SRBIN ZAPALIO INTERNET OBJAVOM ZA IZDAVANJE APARTMANA: Ekološki stan prva liga, a evo da li su ljubimci dozvoljeni! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 15:09

SRBIN ZAPALIO INTERNET OBJAVOM ZA IZDAVANJE APARTMANA: "Ekološki stan" prva liga, a evo da li su ljubimci dozvoljeni! (FOTO)

Ovo se neviđa svakog dana

Svesni smo svi da je tržište nekretnina podivljalo i da je veoma teško pronaći stan za izdavanje po pristojnoj ceni.

Kako bi se našalio sa stanjem na tržištu, jedan naš zemljak okačio je oglas za izdavanje svog, kako on kaže, "ekološkog stana" i tako je pokrenuo lavinu urnebesnih komentara.

- Izdajem stan Ekoloski , Bio razgradiva po EU neskodljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vas i vase ukucane. Pokazala se dobro u psihoterapijske svrhe, ali nemamo medicinskih dokaza. u Zbegu 15 kvm , opremljen neophodnim stvarima za zivot. Obavezan depozit 500 eura i kirija 500 eura. Troskovi minimalni, bez brojila i struje. Agencijska provizija 100 eura. - stoji kao opis objave za objavu ove nesvakidašnje nekretnine

Budući da je cena skroz prihvatljiva, za mnoge je najveća briga bila da li se ovaj velelepni stan izdaje porodicama sa decom i da li su eventualno dozvoljeni kućni ljubimci, na šta je prodavac potvrdno odgovorio.

Ako želite svoju oazu mira, u kojoj možete da živite sa svojom decom i kućnim ljubimcima, eto idealne prilike za vas!
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.