PRIJOVIĆKA SREĐUJE DEVOJAČKI STAN: U nekretninu ulaže nekoliko hiljada evra - sve PRŠTI od luksuza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJOVIĆKA SREĐUJE DEVOJAČKI STAN: U nekretninu ulaže nekoliko hiljada evra - sve PRŠTI od luksuza!

Ima se, može se!

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović uselili su se krajem prošle godine u novu kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica je rešila da svoj devojački stan u kojem je do udaje živela sa sadašnjim suprugom renovira i izdaje.

Naime, kako se saznaje od izvora bliskog pevačici, stan od 100 kvadrata koji se nalazi na Voždovcu uveliko se renovira.

Delovi starog nameštaja, razbacane najlonske kese i kartonske kutije ispred stana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jasno su pokazali da su radovi u toku, a Aleksandra namerava navodno da u renoviranje uloži 20.000 evra.

- Prija je pre pet godina kupila stan od 100 kvadrata na Voždovcu u koji se Filip uselio ubrzo nakon što su počeli da se zabavljaju. Tu su proveli najlepše trenutke kao zaljubljeni par, a u tom stanu su ostali da žive sve dok se nisu preselili u vilu na Bežanijskoj kosi - počinje priču izvor blizak pevačici i navodi da je Aleksandra najpre planirala da stan na Voždovcu proda i da taj novac uloži u karijeru.

- Međutim, umesto da ga proda, Aleksandra je rešila da stan potpuno renovira, a potom i da ga iznajmljuje za nekoliko hiljada evra mesečno. U planu joj je kompletna rekonstrukcija stana, te će osim novog nameštaja i nove bele tehnike, majstori raditi gipsane radove na stanu, novu rasvetu, novu keramiku u kuhinji i kupatilu, a planira i da potpuno promeni izgled pojedinih prostorija.

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Oct 4, 2019 at 6:32am PDT

Plan joj je da od pristojnog doma u kojem je živela sa Filipom napravi deluks stan, kako bi mogla da ga izdaje strancima, brokerima, diplomatama, bankarima - kaže izvor i objašnjava koliko pevačica treba da uloži u renoviranje stana.

- Aleksandra je odredila okvirni budžet od 20.000 evra, a ta cifra nije nimalo preterana, budući da zamena kompletne keramike samo u kupatilu može da košta nekoliko hiljada evra. Prija će angažovati firmu koja joj je renovirala kuću na Bežanijskoj kosi da joj renoviraju i stan jer je s njima imala odličnu saradnju. Oni su ispoštovali sve rokove koje im je Aleksandra dala i budući da planira da od stana napravi luksuzni dom, odgovara joj i to što zna da izvođači radova koristiti najkvalitetnije materijale i najsavremenije metode izrade. Ipak, neće celi posao pasti na Aleksandru jer će Filip preuzeti na sebe da nadgleda radove, ne bi li sve u što kraćem roku završili - priča izvor i dodaje da bračni planira da u svoju imovinsku kartu upišu još nekretnina.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleksandra nastavlja putem Lepe Brene, OVO JE NJEN NOVI BIZNIS!

Izvor: Story, 15.Okt.2019

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović kako navodi list Alo rešila je da svoj devojački stan u kojem je do udaje živela sa sadašnjim suprugom renovira i izdaje a namerava i da u renoviranje uloži 20.000 evra. – Prija je pre pet godina kupila stan od 100 kvadrata na Voždovcu u...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.