Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2023, 15:41

Istraživanje: Žene su vlasnice svega šest odsto nekretnina u Srbiji

Direktorka za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena UN u Srbiji (UN Women) Milana Rikanović iznela je podatke da prema istraživanju Republičkog geodetskog zavoda samo 25 odsto ukupne imovine u Srbiji pripada ženama, te da su žene vlasnice svega oko šest odsto nekretnina u državi, saopšteno je danas na konferenciji "Pravo na nasleđe - put ka rodnoj ravnopravnosti i zaustavljanju nasilja" u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Žene su vlasnice svega šest odsto nekretnina u Srbiji

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2023

Direktorka za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena UN u Srbiji Milana Rikanović iznela je podatke da prema istraživanju RGZ-a samo 25 odsto ukupne imovine u Srbiji pripada ženama.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.