Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 16:34

Obradovićeva promocija u sredu

Biće održana konferencija za medije na Malom Kalemegdanu na kojoj će govoriti i Nebojša Čović

Saša Obradović je sinoć zvanično napustio Monako i najavio da ide u Crvenu zvezdu. Crveno-beli su se rastali od trenera Dragana Šakote, tako da sada više nema prepreka da Obradović i zvanično bude predstavljen kao šef stručnog štaba crveno-belih.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je javljeno medijima, konferencija za novinare povodom promovisanja novog trenera Crvene zvezde, kao i stručnog štaba, zakazana je za sredu 10. juna sa početkom u 11.30 časova na Malom Kalemegdanu.

Na konferenciji će govoriti predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i biće promovisan novi trener, a sada je već jasno da će to biti Obradović, iako se u samom pozivu na konferenciju njegovo ime ne ističe.

"Bila je veoma teška odluka da napustim Monako, ali izazov da vodim Crvenu zvezdu je prevagnuo. Dobio sam balans da se takmičim u Evroligi i da radim u klubu i u gradu u kojima sam rođen", izjavio je juče Obradović pri rastanku od Monaka.

Obradović je košarkašku karijeru počeo u Zvezdi, a crveno-beli dres nosio je u trvi navrata. Igrao je još i za Limož, Albu, Romu, Virtus, Budućnost i Keln. Trenersku karijeru započeo je 2005. godine, kada je seo na klupu poslednjeg kluba u kojem je proveo aktivne igračke dane - Kelna.

Potom je bio šef struke Kijeva, Turova, Donjecka, Albe, Lokomotive Kubanj i Monaka.

Obradović je provodio vreme i u SAD, gde je u letnjim ligama radio za Bruklin, Atlantu i San Anotnio. Sa ekipom Lokomotive plasirao se u finale Evrokupa pre tri godine, kada je bio proglašen za najboljeg trenera godine u tom takmičenju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.