Nebojša Čović: Sve ćemo rešiti u našoj kući

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Čović: Sve ćemo rešiti u našoj kući

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je odgovorio na telefonski poziv „Žurnala“, međutim, bio je veoma štur na rečima, kada je u pitanju incident.

– Između nas već neko vreme postoji rasprava po nekim pitanjima vezanim za funkcionisanje kluba. Iako su odluke upravnog odbora bile jednoglasne, sve ćemo kroz klupske strukture rešiti u našoj kući. Ne želim ništa više da komentarišem… – reči su Čovića, uz napomenu da je po incidentu otišao sa stadiona.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Sukob rešavamo u kući

Izvor: Kurir, 24.Jan.2013

Između nas već neko vreme postoji rasprava po nekim pitanjima vezanim za funkcionisanje kluba. Iako su odluke Upravnog odbora bile jednoglasne, sve ćemo kroz klupske strukture rešiti u našoj kući. Ne želim ništa više da komentarišem, izjavio je Čović..BEOGRAD - Potpredsednik Crvene zvezde...

Nastavak na Kurir...

Oglasio se Čović: Sve ćemo rešiti u našoj kući

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jan.2013

Potpredsednik UO Crvene zvezde Nebojša Čović prvi put se oglasio nakon sukoba sa predsednikom tog kluba Draganom Džajićem...On je u telefonskom razgovoru za "Žurnal" potvrdio da postoji nesporazum između njega i Džajića, ali detalje nije želeo da iznosi u javnost."Između nas već neko vreme...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.