Konačno je poznato zašto Mirotić nije stigao u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 09:11

Konačno je poznato zašto Mirotić nije stigao u Zvezdu

Nebojša Čović otrkio detalje.

Saga oko Nikole Mirotića je bila glavna tema prelaznog roka uoči tekuće sezone.

Čuveni krilni centar je bio meta večitih rivala. Prvo ga je zvala Crvena zvezda, a onda se priča sa Partizanom pretvorila u sapunicu.

Na kraju je crnogorski košarkaš sa pasošem Španije odustao od dolaska u klub iz Humske zbog, kako je istakao, “pretnji koje je dobio”.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objasnio je zbog čega bivši NBA as nije stigao u crveno-beli tabor.

- Mi smo Mirotića zvali u maju mesecu. Ja sam ga lično zvao, prvo njegovog menadžera, pa njegovog tasta, pa onda smo se lično čuli i on je rekao da će razmisliti nekoliko dana. Čovek je razmislio i javio da to nije to - rekao je Nebojša Čović u podkastu “Luka i Kuzma”..

Čović tvrdi da ne zna zašto Mirotić nije došao u Partizan.

- On to ne želi da ističe. Zašto je to bilo sa Partizanom, nemam pojma – zaključio je Čović.

Mirotić je na kraju prešao iz Barselone u milanski Armani, a ni danas nije poznato ko mu je pretio.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.