DS: Netačne tvrdnje Čovića o dugu

Izvor: B92, 15.Dec.2013, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Netačne tvrdnje Čovića o dugu

Beograd -- DS je saopštila da je član Privremenog organa Beograda, Nebojša Čović ponovo izneo neistine o dugu Beograda i prethodnoj vlasti.

"Član Privremenog organa Beograda, Nebojša Čović je na televiziji Pink nastavio sa iznošenjem neistina i političkih diskvalifikacija na račun prethodne vlasti koja je od Beograda, pored Vojvodine, napravila na žalost, jedino pristojno mesto za život u Srbiji".

U saopštenju se navi da u danu u kojem se na beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opštini Voždovac, kao i u Kostolcu i Odžacima održavaju lokalni izbori, građani Srbije su još jednom na televiziji sa nacionalnom frekvencijom imali prilike da slušaju neistine koje su deo predizborne kampanje SNS za Beograd.

"Dug Beograda je u ovom trenutku, prema zvaničnim podacima Ministarstva finansija, 409 miliona evra a ne onoliko koliko navodi Nebojša Čović, izbegavajući namerno da objasni da li je reč o povučenim ili ugovorenim sredstvima i u kom periodu se taj dug otplaćuje".

Dalje se navodi da je Nebojša Čović izneo i netačne podatke o tome koliko novca nedostaje za realizaciju projekata u Beogradu jer su želje korisnika gradskog budžeta jedno, a procena realnog stanja i projekcija prihoda nešto sasvim drugo.

"To bi, kao neko ko je svojevremeno vodio Grad morao da zna", kažu demokrate i oodaju: "Građani i javnost znaju šta je istina, dobro znaju šta je sve u Beogradu prethodnih godina urađeno kao i da je ovde reč o svakodnevnim besmislenim optužbama članova i predstavnika SNS koji se utrkuju ko će ih pre i glasnije izneti".

Član Privremenog veća Beograda Nebojša Čović izjavio je da su "brojke neumoljive" i da je grad u teškoj finansijskoj situaciji.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Netačne tvrdnje Čovića o dugu

Izvor: Akter, 15.Dec.2013

DS je saoptila da je član Privremenog organa Beograda, Nebojša Čović ponovo izneo neistine o dugu Beograda i prethodnoj vlasti

Nastavak na Akter...

DS: Netačne tvrdnje Čovića o dugu

Izvor: Studio B, 15.Dec.2013

DS je saoptila da je član Privremenog organa Beograda, Nebojša Čović ponovo izneo neistine o dugu Beograda i prethodnoj vlasti. .."Član Privremenog organa Beograda, Nebojša Čović je na televiziji Pink nastavio sa iznošenjem neistina i političkih diskvalifikacija na račun prethodne vlasti koja...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.