DA LI ĆE OSTATI? Nebojša Čović doneo odluku o kandidaturi za predsednika Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 21:53

DA LI ĆE OSTATI? Nebojša Čović doneo odluku o kandidaturi za predsednika Crvene zvezde

Skupština kluba održava se sledeće nedelje.

Košarkšaki klub Crvena zvezda trenutno ima privremeno rukovodstvo jer se čekaju izbori novih funkcionera, a takva situacije neće dugo trajati. Prema saznanjima ''MaxBet sporta'', Nebojša Čović je odlučio da se ponovo kandiduje za predsednika kluba sa Malog Kalemegdana.

Skupština Košarkšakog kluba Crvena zvezda trebalo bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << održana sledeće nedelje i očekuje se da bi tada Nebojša Čović trebalo da dobije novi mandat.

On je na čelu Crvene zvezde od 2011. i od tada je uspeo da stabilizuje klub. Zvezda se vratila u Evroligu, a krenulo se i sa osvajanjem trofeja, a i ove sezone su crveno-beli u krugu favorita za najviši plasman.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.