Čović traži podršku navijača protiv Budućnosti

Izvor: RTS, 17.Mar.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović traži podršku navijača protiv Budućnosti

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, pozvao je navijače crveno-belih da podrže ekipu u meču protiv Budućnosti kako bi napravila još jedan korak ka ispunjenju glavnog cilja, a to je osvajanje Jadranske lige.

Zvezda je pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Armani u Milanu u Evroligi, a već u nedelju je očekuju nova uzbuđenja i prvi meč polufinala plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti.
"Želim na početku da se još jednom osvrnem na utakmicu u Milanu i zahvalim našim navijačima na ogromnoj podršci. Bili su nam bukvalno vetar u leđa, velika podrška tokom svih 40 minuta, osetio sam se kao da igramo u Beogradu, a ne u Milanu", rekao je Čović.
Predsednik Zvezde je naveo da je ta utakmica u Milanu već prošlost.
"Ostvarili smo ove sezone mnogo velikih pobeda u Evroligi, nalazimo se u dobroj poziciji da ostvarimo plasman u plej-of, što bi bio ogroman uspeh, ali, ponovo moram da nas vratim u našu realnost. Da bismo i sledeće sezone punili Arenu, igrali protiv najjačih timova Evrope i bili deo te elite i Evrolige, mi moramo da ispunimo glavni cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a to je osvajanje ABA lige", dodao je on.
Čović je naveo da crveno-beli imaju sistem i kvalitet, ali da im je potrebna i podrška navijača kako bi došli do tog cilja.
"Zato apelujem na sve kojima je crveno-bela boja u srcu, da budu sada tu, kada nam je najvažnije. Ja retko koristim termin "moramo", ali u nedelju zaista moramo da ispunimo dvoranu i pružimo podršku momcima na parketu", rekao je Čović.
"Utakmica koja nam se bliži poprima dozu "mističnosti" jer se dešavaju neke "zagonetne" stvari. Sve to neće biti važno niti uticati na dešavanja na terenu, ako budemo imali punu dvoranu i prepoznatljiv huk sa tribina. Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedelju i da budemo kao jedan", rekao je Čović. 
Prva utakmica polufinala plej-ofa Jadranske lige između Zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović pred Budućnost: Opšta mobilizacija

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2017

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović apelovao je na navijače da ispune halu u meču sa ekipom Budućnosti u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige...Crveno-beli su u četvrtak uveče ostvarili važnu evroligašku pobedu nad Armanijem, a u Milanu je bilo oko 3.000 navijača Zvezde...“Želim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.