Čović o slučaju Gist: Niko nije iznad Zvezde, kasnio je na aerodrom pred Efes i zbog toga je kažnjen

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović o "slučaju Gist": Niko nije iznad Zvezde, kasnio je na aerodrom pred Efes i zbog toga je kažnjen

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je govorio o slučaju košarkaša Džejmsa Gista Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je govorio o slučaju košarkaša Džejmsa Gista. Prethodnih dana su se u medijima pojavile informacije da je američki igrač na izlaznim vratima kluba."Ja znam da rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << donosi tiraže... Gist je ostao u ponedeljak u Beogradu, vredno je trenirao. Bilo je pokretanja disciplinskog postupka zbog kašnjenja na aerodrom pred meč sa Anadolu Efesom", rekao je Čović. On je dodao da "niko ne može da bude iznad Zvezde". "Morao je da da izjavu, a nije. Ostao je u Beogradu. Kažnjen je javnom opomenom, ali je pod ugovorom. Sve je u redu", istakao je Čović. Amerikanac nije putovao sa ekipom na prošlonedeljne utakmice Evrolige.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČOVIĆ O STATUSU DŽEJMSA GISTA: Neki su od toga pravili rijaliti! Kasnio je na avion, pa je kažnjen

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da je Džejms Gist i dalje igrač tog kluba, da je kažnjen javnom opomenom i da je ta priča završena.

Nastavak na Kurir...

ZAŠTO NEMA GISTA? Čović sve OTKRIO! I zašto je KAŽNJEN i koliko KOŠTA, a onda PECNUO i VEČITOG rivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13

Amerikanac na ledu...Džejmsa Gista nije bilo u sastavu Crvene zvezde na utakmicama Evrolige protiv Albe i Žalgirisa. Odigrao je Večiti derbi u kome je bio jedan od njlošijih u ekipi crveno-belih. Šta se dešava sa najvećim pojačenjem srpskog šampiona otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.