Čović o Tomiću: Saradnja se nastavlja

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović o Tomiću: Saradnja se nastavlja

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da se saradnja sa trenerom Milanom Tomićem nastavlja.

Nakon poraza crveno-belih od Krke u regionalnom takmičenju, šef stručnog štaba je ponudio ostavku.

Čović je razgovarao sa Tomićem i njegovim menadžerom i tom prilikom je odlučeno da 46-godišnji trener nastavi da radi sa ekipom.

"Situacija u klubu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. O ostalim stvarima sutra na konferenciji za mediji", rekao je Nebojša Čović za Večernje novosti.

Vanredna konferencija za medije Nebojše Čovića zakazana je za utorak od 14.00.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čović: Pitaću Pešića da vodi Zvezdu, prijateljski razlaz s Tomićem

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 14:33

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović saopštio je da je sa trenerom Milanom Tomićem sporazumno raskinuta saradnja...Tokom dana pojavila se informacija da je Tomić podneo ostavku, što je Čović na konferenciji za medije i potvrdio rekavši da se "ništa neobično nije dogodilo"..."Milan Tomić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.